Skärmklipp2

Efter en fullspäckad vår går nu många av oss mot lite sommarledigt. Vi på Seven Time håller såklart öppet vår support alla dagar 09-16 även under sommaren men nästa uppdatering väntar vi med till andra halvan av augusti.  

Vi har hunnit med två uppdateringar sen förra nyhetsbrevet vid valborg och vi hoppas att ni har koll på alla nya funktioner, om inte så kommer här ett axplock:

  • Integration med ekonomisystemet Björn Lundén. Full integration till och från Seven Time för att underlätta för alla er kunder som använder Björn Lundén som ekonomisystem.
  • Stöd för påminnelseavgifter i fakturamodulen.
  • ”Dark Mode” – för den som vill ha Seven Time i mörkare nyanser
  • Lista på notifieringar – Nu sparas alla dina notifieringar så att du kan gå tillbaka och titta på dem om du råkade klicka bort dem när de kom.
  • Tidkoder – Ett nytt sätt att hantera normal- och övertid
  • Checklistor – Har fått förbättrade funktioner med drag-och-släpp och en massa anpassningsmöjligheter 
  • Påminnelsefunktion för Timer/Stämpla om du glömt stänga av timern.
  • Zoomfunktion i dina bilder.

Som många av er vet så finns mer utförlig information kring våra uppdateringar på vår hemsida under seventime.se/nyheter så gå gärna in här och håll koll på alla nya funktioner som kan underlätta just er vardag.

Veckans TIPS

På hemsidan levererar vi då och då ett matnyttigt tips som kan förenkla din vardag. Kanske är det nästa gång något just du har nytta av.

Dark Mode/Mörkt läge

Visste du att du numera kan byta utseende på ditt Seven Time? Från och med slutet av maj finns möjligheten att använda ”Mörkt Läge” eller ”Dark Mode”.

Objektsmodulen

I februari släppte vi vår nya objektsmodul, en modul för er som jobbar med fastigheter, enheter etc. Som vi meddelande redan då så kommer modulen från och med juli att kosta 10 kr/månad och användare. Ni som använder objektsmodulen idag behöver inte göra något utan kostnaden kommer läggas till på er nästkommande faktura.

Trevlig sommar önskar 
Teamet på Seven Time

Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email