Veckans Tips v23

Veckans Tips Seven Time
Jag vill se det jag använder snabbt och enkelt och inte ha en massa rubriker som jag inte har nytta av. Har ni hört den frågan från era användare? Så här gör ni för att lösa det problemet!

Välj hur första sidan på din app ser ut

Att ha en första sida på sitt tidredovisningssystem som visar det man vill nå snabbast är viktigt för många. Varför ska en användare ha en massa onödiga menyval som han/hon ändå inte använder? Nedan har du veckans tips från Seven Time där vi visar dig hur du som är administratör ställer in så att just dina användare får enklaste vägen till att göra sina registreringar.

Inställning via webben

Vi börjar med att titta hur du gör inställningarna via vår webbversion.

Klicka in på Inställningar -> Mobil app

Börja med att bocka i om du vill se menyerna i en eller två kolumner

Därefter väljer du de menyer som du vill ska synas på din förstasida.

Klicka på menyn och välj vilken färg den ska ha samt om den ska vara aktiv eller ej.

Du kan dessutom döpa om den om du skulle vilja.

Inställning via appen

Du kan också göra inställningarna direkt i appen. Du kommer till inställningarna genom att klicka på menyn upp i höger hörn och därefter på ”inställningar”

Från ”nedåtpil” uppe till höger når du sedan inställningsmenyerna. Bläddra dig ned till ”Mobil app” och gör sen de inställningar du vill gör precis på samma sätt som ovan beskrivet via webben.

Därefter har ni er anpassade framsida av appen klar, t.ex. som nedan. Observera att du behöver vara administratör i Seven Time för att ha tillgång till inställningarna

Det var allt för denna vecka, på återseende och hör av er vid frågor till support@seventime.se

Hälsningar Teamet på Seven Time

Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email