Uppdatering 17 december 2022

Seven Time Nyheter
Då var det dags för årets sista uppdatering och en ny modul har utvecklats: Uthyrning. Se nedan för detaljer! 

Uthyrningsmodul

Med uthyrningsmodulen kan ni hyra ut era artiklar och även fakturera för hyran. Aktivera modulen i ”Inställningar -> Moduler”. Läs mer om funktionen här!

 

Notera att den här modulen är släppt som Beta vilket innebär att buggar kan förkomma men samtidigt så är den gratis att använda. Priset kommer att bli 20 kr per användare och månad när ”Beta-stämpeln” tas bort (detta sker troligen om 2-3 månader).

En hel del ytterligare utveckling av uthyrningsmodulen kommer även att göras i närtid. Tveka inte att höra av er om ni har några synpunkter eller förslag! 

 

Arbetsorder – koordinater

Om användaren har angivit koordinater för platsen på en arbetsorder så är det nu dessa som används när man klickar på ”Visa i maps”.

 

Artiklar – Artikellista

Ett par förbättringar i artikellistan:

  • Sätta ”Lagervara” på flera artiklar samtidigt
  • Sätta ”Kategori” på flera artiklar samtidigt

 

Artiklar – Dina artiklar

I ”Artiklar -> Dina artiklar” så kan ni nu välja vilja kolumner som ska visas.

 

Projekt – massuppdatering av resultatenhet

Nu går det att uppdatera resultatenhet direkt från projektlistan och därmed kunna göra detta på många projekt samtidigt.

 

Övrigt

  • Appen – Import/export till ekonomisystem i ”Leverantörsfakturor”
  • Projekt – artiklar – kunna sortera artiklarna på datum, användare osv i appen precis som man kan under tider i ett projekt
  • Grönt avdrag – avdraget för ”Installation av solceller” är 20% från 1 jan 2023 så från och med nu så är det 20% avdrag som gäller även i Seven Time
Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email