Seven Time presenterar Fritzes Måleri & Golv AB

Namnlös design (1)

Vilka är Fritzes Måleri och Golv?

Vi når Magnus Fritze, ägare till Fritzes Måleri och Golv AB, på telefon under något så ovanligt som en ledig halvtimme. Magnus, en energisk entreprenör med många strängar på sin lyra, trivs med livet när det händer mycket.

Fritzes Måleri & Golv AB startades 2010, utgår ifrån Sundbyberg och åtar sig både stora och små uppdrag inom golvläggning och måleri. På hemsidan går att läsa:

“Vi arbetar noggrant och effektivt med golvläggning och golvmålning  i alla typer av miljöer och är dessutom auktoriserade för våtrum av BKR, hos privatkunder, företagskunder och i offentliga miljöer. Fritzes Måleri & Golv erbjuder även hantverk och snickeritjänster”

Vad är det som gör att du trivs som hantverkare Magnus?  

“I grund och botten ser jag mig mest som en entreprenör, jag gillar ombytlighet och variation och mycket av det finns i det här jobbet. Jag känner att jag drivs av kontakten med kunder och problemlösandet man alltid behöver hantera på en byggarbetsplats.”

 

För att klara sig i den tuffa konkurrensen på marknaden är Magnus övertygad om att det kontinuerligt gäller att leverera jobb med hög kvalitet. Den viktigaste marknadsföringen är när våra kunder pratar med sina vänner och bekanta och många jobb som kommer in är på rekommendation från tidigare kunder.

Fritzes och Seven Time

Sen handlar det såklart om att ha kontroll över sin verksamhet med smidighet samt ordning & reda och det är där Seven Time kommer in. Frizes har arbetat med Seven Time sen 2017 och Magnus minns kriterierna han sökte efter när han började leta efter ett system som skulle kunna hjälpa honom. Det var väldigt viktigt att det skulle vara enkelt att logga in och registrera tid, det var det absolut viktigaste. Seven Time visade sin möjlighet till registrering via QR-kod vilket var en riktigt bra lösning för oss.

Det går inte heller att sticka under stolen med att priset var en viktig faktor för mig, fortsätter Magnus. Han tittade på ett antal konkurrenter till Seven Time innan han bestämde sig men när det till slut handlade om funktionalitet i förhållande till pris så blev valet ganska enkelt.

BankID signering välkomnas

Idag använder Magnus och hans anställda Seven Time till en hel del. De har tre betalmoduler i “arbetsorder”, “offert” och “faktura” vilket innebär att i princip all administration förutom bokföringen hanteras av Seven Time. Offerterna kan numera signeras med bankID av kunderna vilket välkomnas av Magnus.

Tro dock inte att Magnus är helt nöjd, nej det finns en hel del önskemål som han vill ha in i Seven Time. Elektronisk körjournal och en del förändringar på offerter är några av de delar Magnus hinner skicka med innan han hastar vidare från vårt telefonsamtal.

Vi på Seven Time säger stort tack till Magnus för att han tog sig tid och titta gärna in på hemsidan och läs mer om Fritzes Måleri & Golv AB

https://www.fritze.se/

Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email