Ny hemsida

Nya sidan

Seven Time presenterar ny hemsida!

Idag är vi på Seven Time väldigt glada över att kunna lansera vår nya hemsida.

Det har blivit en hel del förändringar jämfört med vår gamla sida, dels ny design, färger och formspråk men även en del förändringar i innehållet.

Ett exempel på nytt innehåll är ”Uppstartshjälpen” där vi hoppas tydliggöra för våra blivande kunder de vägar som finns att gå när man blir kund hos oss. Ett annat exempel är vår nya nyhetssida, här kommer vi publicera nyheter och annan matnyttig information. Vår förhoppning är att sidan med detta kommer kännas mer levande och bli värd kontinuerliga besök.  

Vi är också väldigt glada över möjligheten att få presentera så många av våra nöjda befintliga kunder på vår nya sida. Dels är det roligt att få ge kunderna lite reklamutrymme men sen är det såklart också viktigt för oss att få visa nya potentiella kunder att det finns många nöjda kunder hos oss inom många olika branscher. Kundintervjuerna hittar ni under rubriken ”Kunder”.

Hemsidan är vårt viktigaste skyltfönster och vi vill att den ska spegla vårt företag och vår produkt, så välkomna in på seventime.se , vi hoppas att ni ska tycka om den lika mycket som vi gör!

Rikard Lindström,

Försäljning & Marknad, Seven Time

Vi tackar vår gamla hemsida för bra jobb.
Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email