Veckans tips! (3)

Hej alla användare av Seven Time!

Då kan vi så smått börja summera 2022, ett år där vi aldrig riktigt hann skaka av oss pandemin innan nästa elände med krig i Europa drog igång. Följderna har såklart varit många och rent ekonomiskt har vi fått se en rejäl inbromsning i ekonomin med skenande inflation och ökande omkostnader inom i princip alla branscher. 

Seven Time har sen vårt sommarbrev hunnit med fyra uppdateringar laddade med nya funktioner och kommer avsluta året med en femte den 17/12. Under de fyra uppdateringarna så har vi hunnit med att tillgodose inte mindre än 88 st förbättringar i Seven Time som varit direkta önskemål från våra kunder. Allt från nya integrationer till små ändringar som ska underlätta vardagen. Vi tar fortsatt tacksamt emot alla era önskemål och prioriterar sen dessa efter bästa förmåga.

För närvarande jobbar vi på utvecklingssidan med en ny modul som vi hoppas kunna släppa en betaversion av i nära framtid. Det blir en ”Uthyrningsmodul” för alla kunder som behöver stöd för att  hyra ut maskiner eller artiklar till sina kunder. Vi tror dels att flera av våra befintliga kunder kan få nytta av detta men även att Seven Time ska kunna attrahera nya kunder med dessa behov.
Alla våra uppdateringar och en hel del annat smått och gott kan ni läsa om på vår hemsida under rubriken ”Nyheter”, https://seventime.se/category/nyhet/ 

Fr.o.m 1/1 2023 gör vi på Seven Time en justering på en del av vår prislista. Med anledning av ökade omkostnader höjer vi priset för att skicka e-faktura från dagens 2,50 kr/faktura till 3,00 kr/faktura och vi höjer även priset för grundanvändare från användare två och uppåt från 75 kr/användare/månad till 85 kr/användare/månad. Alla övriga priser lämnas oförändrade.

Även om detta år inte bjuder på så många extra helgdagar under december och januari så hoppas vi att ni alla hinner njuta av lite extra ledighet . Vi på Seven Time bemannar supporten enligt ovan särskilda tider och håller öppet som vanligt alla andra vardagar.

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år när vi kommer dit!

Hälsningar
Teamet på Seven Time

Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email