Trimero Seven Time
“Bättre koll på vår projektlönsamhet, sparar tid som vi kan lägga på annat arbete. Det är också väldigt enkelt för nyanställda att förstå sig på systemet utan någon större genomgång. På det sättet har det varit väldigt skalbart för oss i vår tillväxt.”

Anton Ullenius, Medgrundare & Redovisningskonsult, Trimero Accounting AB

 

Hej Anton! Berätta lite om Timero och vad ni gör?

Trimero är en ung och lättrörlig redovisningsbyrå i Stockholm med 22 anställda. Vi levererar automatiserad redovisning med mycket personligt engagemang. Vi kallar det för digital redovisning med analog kärlek. Våra kunder är mestadels aktiebolag i alla storlekar och branscher. Vi har primärt  fått nya kunder med hjälp av kundrekommendationer och har legat på en tillväxt på ca 40% per år senaste åren. Vi har använt Seven Time från start och det har betytt mycket för att underlätta vår administration med tidrapportering och uppföljning vid fakturering.

 

Vilka funktioner i Seven Time använder ni idag?

Primärt tidrapporteringen och flexsaldot.

 

Vad var det som gjorde att ni valde Seven Time framför något annat system på marknaden?

Vi tycker att Seven Time är väldigt enkelt att använda och har många smidiga funktioner. T ex att vi kan ange klockslag och systemet räknar ut antal timmar. Vi kan enkelt följa upp vilka tider som är fakturerade och inte. 

 

Vilken är den enskilt största anledningen till att ni tycker om Seven Time?

Att det är så enkelt att använda och lättförståeligt. I vårt arbete är tidrapportering är ett nödvändigt ont och då är det ju bra om det är så smärtfritt som möjligt, vilket det blir med Seven Time. 

 

Finns det något ni saknar i Seven Time och i så fall vad?

Synka med Fortnox så att man kan följa upp intäkter per kund i Seven Time och jämföra det med nedlagd tid samt att välja vilken person som ska attestera tid för respektive kund.

 

Fick ni några direkta affärsfördelar när ni började att använda Seven Time?

Bättre koll på vår projektlönsamhet, sparar tid som vi kan lägga på annat arbete. Det är också väldigt enkelt för nyanställda att förstå sig på systemet utan någon större genomgång. På det sättet har det varit väldigt skalbart för oss i vår tillväxt.

Du finner mer om Trimero här: https://trimero.se/