Tresss Seven Time
“Seven Times två stora styrkor för oss är enkelhet och en fantastisk support som svarar direkt vid frågor och lyssnar på förslag.”
Sven Kusagård, VD, TRESSS AB

 

Hej Sven! Berätta lite om TRESSS och vad ni gör?

TRESSS AB, tresss.se , är ett IT företag med många års erfarenhet i branschen. Vi har vårt kontor i Lund, men jobbar över hela Skåne, ja egentligen över hela Sverige. Vi är 5 personer som arbetar i företaget inom olika delar av all IT som våra kunder kan tänkas behöva och kundbasen sträcker sig från enmansföretag upp till företag med hundratals anställda.

 

Beskriv ett par problem som ert företag behövde lösa innan ni började att använda Seven Time?

Vi är inne i ett expansivt skede för företaget och upplevde att vi la alldeles för mycket tid på administration, i vårt fall mest när det gällde tidredovisning och fakturering och började därför söka efter ett nytt och bättre system för detta för ett par år sedan. Eftersom vi är ett rent tjänsteföretag är enkel hantering av tidsregistrering viktigt.

 

Vad var det som gjorde att ni valde Seven Time framför något annat system på marknaden? 

De kriterier vi hade för ett nytt system var enkelhet, mobilitet, bra rapport/statistikfunktion och givetvis en vettig prislapp. Vi gjorde en genomsökning på marknaden och testade flera olika system, men det system som till slut ”tickade alla boxar” var Seven Time.

 

Vad är det bästa med Seven Time?

Det vi gillar med SevenTime är enkelheten att registrera våra tider var vi än befinner oss, antingen via dator, eller via appen som fungerar förträffligt. Sedan är det enkelt att utifrån dessa skapa ett underlag till våra kunder och att i vårt fall exportera ut detta rätt in i vårt affärssystem. Och när vi gör uppföljning är det enkelt att ta ut rapporter och statistik.

Seven Times två stora styrkor för oss är enkelhet och en fantastisk support som svarar direkt vid frågor och lyssnar på förslag.

 

Fick ni några direkta affärsfördelar när ni började använda Seven Time?

De direkta fördelarna vi upplevt är att vi sparar många timmars arbete varje månad på detta och med tanke på att det gäller alla anställda i vårt tjänsteföretag så stämmer det verkligen att tid är pengar. Det är också lätt för mig som administratör i programmet att få en överblick på hur vi ligger till och snabbt korrigera eventuella fel.

Du finner mer om Tresss här: https://tresss.se/