Rormokarn Seven Time
“Utan Seven Time riskerade vi att missa bland inkommande ordrar, idag ser Seven Time till att vi inte riskerar missa något”

Niclas Lindberg & Maurice Safrani, Rörmokar’n i Sollefteå

 

Hej Niclas och Maurice! Det hörs ju att det är VVS ni sysslar med, hur stor är er verksamhet?

Vi är en heltäckande rör- och vvs-firma som arbetar både mot privat- och företagskunder i Sollefteå med omnejd. Vi är i dagsläget 12 st anställda varav 10 st montörer och resterande arbetar på vårt kontor och butik..

 

Vad var anledningen att ni gick över till att jobba med Seven Time?

Utan Seven Time riskerade vi att missa bland inkommande ordrar, idag ser Seven Time till att vi inte riskerar missa något. Även uppföljningen är en stor fördel då vi på ett enkelt sätt nu kan stämma av offererade timmar mot utförda.

 

Vad var det som gjorde att ni valde Seven Time framför något annat system på marknaden? 

Vi fick en rekommendation från en företagare som arbetar med IT. Han var nöjd med hur systemet fungerade och tyckte att vi också skulle prova. 

 

Vad tycker ni bäst om med Seven Time?

Det finns en hel del saker, bland annat uppskattar vi verkligen att Seven Time har mallar som gör att vi kan arbeta efter branschprotokoll som tex säkert vatten. En annan sak är att vi nu kan samla alla bifogade bilder m.m. på ett ställe utan att behöva använda andra externa program, vilket är perfekt för oss.

Även påminnelsefunktionen samt enkelheten att delge medarbetare ny information gällande jobben, direkt i systemet, är delar vi verkligen uppskattar.

Seven Time underlättar tillvaron och man kan släppa saker och gå

vidare till nästa!

 

Fick ni några direkta affärsfördelar när ni började använda Seven Time? 

Vi har fått mer tid till att jobba mot kund och vi har fått bort beroendet av att bara en medarbetare kan fakturera jobben.

Vi räknar med att vi frigjort ca 16 timmar administrationstid i veckan som vi tidigare tvingades lägga på kontorsarbete.

Mer om Rörmokar’n i Sollefteå finner ni här