Anderssons Smide Seven Time
“Vi ville ha ännu bättre kontroll på vår verksamhet och letade därför efter ett system som kunde lösa arbetsorder, tidsregistrering, löneunderlag, offerthantering och kundhantering på ett och samma ställe”
Maria Andersson Henningsson, VD, F. Anderssons Svets & Smide AB

 

Hej Maria! Berätta lite om F. Anderssons Svets & Smide och vad ni gör?

Vi bedriver bygg- och entreprenadverksamhet inom smide, svetsning, tillverkning, reparationer och underhåll av byggnadskonstruktioner, samt dessutom konsultverksamhet inom spårning med hund efter narkotika och vapen.

Våra kunder är både företag och privatpersoner och i dagsläget är vi 14 anställda i bolaget.

 

Vad var anledningen att ni började leta efter ett system?

Vi ville ha ännu bättre kontroll på vår verksamhet och letade därför efter ett system som kunde lösa arbetsorder, tidsregistrering, löneunderlag, offerthantering och kundhantering på ett och samma ställe.

 

Vad var det som gjorde att ni valde Seven Time framför något annat system på marknaden? 

Seven Time är flexibelt. Det går att anpassa efter ens specifika verksamhet och därmed de behov vi har. Vi gillar administrationen av arbetsorder, kundhantering och offerthantering allra bäst.

 

Vilken är den enskilt största anledningen till att ni tycker om Seven Time?

Att det i princip kan utformas utifrån kundens behov.

 

Om du ska summera, vad har implementeringen av Seven Time betytt?

Vi behöver lägga mindre tid på administrationen i bolaget och vi har också fått en enhetlighet eftersom alla i bolaget nu jobbar i samma system.

Vi har kunnat kvalitetssäkra verksamheten på ett bättre sätt, ett exempel är att vi nu enkelt säkerställer att allt arbete faktureras som det ska.

Mer om finner ni här: anderssonssmide.se