b-flytt 2

Seven Time presenterar Bjäre Flytt & Magasinering

Seven Time tycker det är roligt att få presentera ännu en kund. Den här gången har turen kommit till Bjäre Flytt & Magasinering.

Ett företag som kan hjälpa till med mycket

Bjäre Flytt & Magasinering jobbar både mot privat- och företagskunder och erbjuder flytthjälp och flyttstädningar. Bjäre Flytt & Magasinering utgår som namnet antyder från Bjärehalvön i nordvästra Skåne men verksamhetsområdet sträcker sig långt längre än så.

Företagsledaren Suzanne Kroksdotter berättar: 

”Merparten av våra flyttjobb görs i närliggande orter, så som Helsingborg, Ängelholm, Höganäs och Klippan m.fl. men faktum är att vi även gör flyttar i hela Sverige och även inom EU vid behov. Det är en stor variation på jobben, allt från en vanlig privatflytt till kontorsflyttar med demontering och montering av kontorsmöbler samt nedpackning av arkiv eller dylikt.”

Varför Seven Time?

Hur kommer det sig då att Bjäre Flytt och Magasinering började använda Seven Time?

Suzanne berättar:
Vi tittade på en del olika schema & rapporteringssystem innan vi valde Seven Time.
Vi letade efter ett komplett program för våra anställda. Vi var också i behov av ett smidigt sätt att skicka arbetsordrar samt offerter direkt till våra kunder. Dessutom ville vi ha ett program med integration till vårt bokföringsprogram.

Seven Time är överskådligt för vår flytt-/bokningspersonal, tidsbesparande för vår ekonomi-/lönehantering och har en toppenbra support som hjälpt oss genom processen.

Vi har sparat så mycket tid och pengar på att använda Seven Time.
Jag kan verkligen rekommendera programmet och supporten.
 
Seven Time säger tack till Suzanne för pratstunden och de fina vitsorden.
Läs gärna mer om Bjäre Flytt & Magasinering på deras egen hemsida: bjareflytt.se
 
//Teamet på Seven Time