Seven Time presenterar Sundströms.

sunströms 8
Nästa företag ut att presenteras av Seven Time är AB Sundströms i Torshälla. Vi har intervjuat Titti och Evelina Sundström kring hur införandet av Seven Time påverkat deras företag.

Vilka är Sundströms?

AB Sundströms i Torshälla, strax norr om Eskilstuna, är ett etablerat företag med många strängar på sin lyra.

”Vi är ett entreprenadföretag som startade 2001 och är idag 13 anställda. Vi har dygnetruntjour vid översvämning, stopp i avlopp, elfel etc. Vi gräver ex avlopp, anlägger trädgårdar, snickeriverksamhet, ombud för KVD (fd Kvarndammen), fastighetsskötsel, grönyteskötsel, snö & halkbekämpning, klottersanering, fukttekniker, asbestsanering.” berättar vVD, Titti Sundström.

Kunderna består av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och köpcentrum i hela Västra Mälardalens region med omnejd.

Varför Seven Time?

Med en sån bredd på verksamheten är det av stor vikt att arbetet på kontoret flyter smidigt. Detta gjorde att Sundströms under hösten 2020 började sondera möjligheterna att effektiversera administrationen. Målet var att byta ut befintliga system och ersätta det med ett nytt som skulle hantera allt i ett. Valet föll efter en testperiod på Seven Time. Titti och Evelina Sundström berättar vidare:

”Vi arbetade i två system istället för i ett och ett av dessa system vi arbetade i hade usel support och var ett trögt och inte lika utvecklat och enkelt som Seven Time. Ni har löst problemet med en enkelhet och mycket bra support och det viktigaste för oss var att Seven Time synkar med vårt bokföringsprogram Fortnox. Vi är verkligen nöjda!”

Fakturering och Arbetsorder

Seven Time är ett system som bygger mycket på flexibilitet och har många möjligheter till anpassningar av olika slag. Hur har Sundströms dragit nytta av systemets möjligheter och finns det några delar som ni tycker  bättre om än andra?  

”Arbetsorder och fakturering. Det är så enkelt och smidigt att skapa faktura utifrån arbetsordern samt att du scannar in alla bilagor, foton etc som ska följa med fakturan. I våra tidigare system så följde inte scannade dokument med över när faktura skapades så här var vi tvungna att scanna in en ytterligare gång vilket tog mycket tid och irritation.”   

Sparade timmar – tid till annat

Målsättning när man byter system måste väl för alla företag vara att spara tid och effektivisera arbetet på kontoret. Går det att säga något om hur ert arbete har påverkats av Seven Time så här långt?

”Uppskattad tid nu mot tidigare när vi ex la in en arbetsorder så sparar vi ca 2,5 min per order och vi har ca 110 ordrar per vecka så det blir en besparing med ca 4,5 tim/vecka. Jag uppskattar att jobbet med fakturorna är ungefär likadant. Vi kan nu lägga tiden på förbättringar, miljöarbete, personal mm”

Titti Sundström, vVD, AB Sundströms i Torshälla
Titti Sundström, vVD, AB Sundströms i Torshälla
Evelina Sundström, AB Sundströms i Torshälla
Evelina Sundström, AB Sundströms i Torshälla

Vi på Seven Time säger tack till AB Sundströms i Torshälla för att ni tog er tid!

Läs gärna mer om på Sundströms egen hemsida https://dygnetruntjour.se/

Dela inlägget:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email